GetDotted Domains

At GetDotted, a 1 year .co.uk, .uk, .me.uk or .org.uk registration is now just £1.95 ex VAT.

Search Domains Now

Viewing Thread:
"sorry but....."

The "General Games Chat" forum, which includes Retro Game Reviews, has been archived and is now read-only. You cannot post here or create a new thread or review on this forum.

Wed 14/09/05 at 19:59
Regular
"boom boom click"
Posts: 885
I know you must get this alot on your forum from new pc gamers who know **** all about pc's but here goes. Will Half life 2 work with a radeon X300 SE Hyper memory graphics card?

Thanks in advance
Fri 16/09/05 at 21:47
Regular
"boom boom click"
Posts: 885
already done but i bought one off ebay a few days back
Thu 15/09/05 at 07:01
Regular
Posts: 14,437
Have you bought it yet? If not, I advise replacing the X300 with the 6800 gfx card. You won't regret it.
Wed 14/09/05 at 21:07
Regular
"boom boom click"
Posts: 885
cheers : )
Wed 14/09/05 at 21:05
Regular
"bot"
Posts: 3,491
CPU:

Processor: NEW IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with HT Technology - 500/600 Sequence - up to 650 (3.4GHz, 2MB cache, 800MHz FSB).

It's "up to 3.4GHz" and the minimum available is 2.8GHz so even at that you'd be fine. As standard the RAM appears to be 512mb.
Wed 14/09/05 at 21:03
Regular
"boom boom click"
Posts: 885
thankyou thankyou thankyou!!!!!!!!!! but for future refrence how did you work that out? i looked but couldnt find any info for RAM or CPU.

Also thanks for everyone on not just leaving this post to float as i thought it would you actually helped me even though i have retarded knowledge about PC's.
Wed 14/09/05 at 20:57
Regular
"bot"
Posts: 3,491
Okay: you're okay on the CPU/RAM front, it's just the graphics card that's a bit weak. You'll be able to run HL2 as we said earlier, but don't expect it to look as pretty as it does in the screenshots you see on the web.
Wed 14/09/05 at 20:52
Regular
"boom boom click"
Posts: 885
Memorandum! wrote:
> Okay, this guy knows nothing.

like duh.

look: [URL]http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&id=dimen_5100&l=en&s=dhs[/URL] that is the machine.
Wed 14/09/05 at 20:49
Regular
"Captain to you."
Posts: 4,609
I am guessing the 400 is RAM speed.
Wed 14/09/05 at 20:48
Regular
"bot"
Posts: 3,491
Plus he apparently has dual channel DDR2, and, again, I'd love to see a P3 that uses DDR2.
Wed 14/09/05 at 20:48
Regular
"bot"
Posts: 3,491
Okay, this guy knows nothing. His CPU most definitely isn't 400MHz, because then it would be P2/P3 era, and X300s are PCI-Express only graphics cards.

If you see a P3 mobo with a PCIE slot, give me a shout because I'd love to see that one. Look mate, I'm assuming this is a shop bought PC? If so, give us the model number so we can check the spec ourselves.

Freeola & GetDotted are rated

Check out some of our customer reviews below:

Continue this excellent work...
Brilliant! As usual the careful and intuitive production that Freeola puts into everything it sets out to do, I am delighted.
Wonderful...
... and so easy-to-use even for a technophobe like me. I had my website up in a couple of hours. Thank you.
Vivien

View More Reviews

Need some help? Give us a call on 01376 55 60 60

Go to Support Centre
Feedback

It appears you are using an old browser, as such, some parts of the Freeola and Getdotted site will not work as intended. Using the latest version of your browser, or another browser such as Google Chrome, Mozilla Firefox, or Opera will provide a better, safer browsing experience for you.