GetDotted Domains

Viewing Thread:
"i have a x4 agp do xfx geforce 6200 cards support this?"

The "General Games Chat" forum, which includes Retro Game Reviews, has been archived and is now read-only. You cannot post here or create a new thread or review on this forum.

Fri 24/06/05 at 00:43
Regular
Posts: 3
hello i am thinking about buying a new graphics card as my 64mb geforce 4 has been fried playing games like half life 2, far cry, and css lol. Anyway i looked on special reserve and the xfx geforce 6200 cuaght my eye but it says it is only agp x8 compatible. I was wondering if it would be possible to run it on my agp x4. Could somebody please help me out and if it is not possible to run this card on agp x4 what other simular card would you recommend wich would run on agp x4

thanks :)
Sun 31/07/05 at 03:24
Regular
"Captain to you."
Posts: 4,609
A nice little test of the main low cost graphics cards [URL]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15338-2295-x-x-x[/URL] should be useful for people thinking of doing a bit of a upgrade without having to spend too much money.
Sat 30/07/05 at 17:21
"Genius!"
Posts: 414
Sorry i must understood you, "restrict the settings that are playable. I thought you meant that any settings that i could use would just be impossible to play with due to lag etc.
Fri 29/07/05 at 18:20
Regular
"bit of a brain"
Posts: 18,933
Memorandum! wrote:
> Nash gets an average of about 15fps

; }
Fri 29/07/05 at 18:20
Regular
"bot"
Posts: 3,491
Oh, and yeah, I didn't mean you COULDN'T play it, I was just saying that you'll not be able to run on great settings. You can get Geforce 6600GTs for about 102 or so and it'd be far smarter to get that rather than a 9800 Pro.
Fri 29/07/05 at 18:15
Regular
"bot"
Posts: 3,491
gerrid wrote:
> Nash plays it with a
> 1.6Ghz just fine.

Nash gets an average of about 15fps
Fri 29/07/05 at 17:53
Regular
"bit of a brain"
Posts: 18,933
Huh? No you can play BF2 with a 2.1Ghz computer. Nash plays it with a 1.6Ghz just fine.

You just won't be able to play it on the highest settings, obviously.
Fri 29/07/05 at 16:57
"Genius!"
Posts: 414
Dont look like i'll ever be playing bf2 then :-(. Nevermind.
Thu 28/07/05 at 17:58
Regular
"bot"
Posts: 3,491
It's okay but it'll definitely restrict the settings that are playable.
Thu 28/07/05 at 17:48
"Genius!"
Posts: 414
Well i have 1 gb, but only 2.1 ghz, is that low?
Wed 27/07/05 at 17:47
Regular
"bot"
Posts: 3,491
It runs 'okay' on my 9700 Pro, and the 9800 isn't exactly miles ahead. At this point a 9800 Pro is a bad upgrade because it's now 3 generations old and on its way out. For 20 more you can get a Geforce 6600GT which is 25-30% faster.

What I'm saying is...getting a 9800 Pro to 'play BF2' is silly because a huge number of people are REPLACING their 9800 Pros so they can play BF2.

Also, to play BF2 you should make sure you've got 1GB of RAM as well. The difference between 1Gb and 512mb in that game is HUGE.

With a 9800 Pro/1GB RAM and a 3GHz CPU you'd be looking at mostly Medium settings in BF2 except for Geometry and Effects which should be okay on High, probably with dynamic shadows and lighting on Low and no AA (1024x768 res).

Freeola & GetDotted are rated

Check out some of our customer reviews below:

Thanks!
Thank you for dealing with this so promptly it's nice having a service provider that offers a good service, rare to find nowadays.
Impressive control panel
I have to say that I'm impressed with the features available having logged on... Loads of info - excellent.
Phil

View More Reviews

Need some help? Give us a call on 01376 55 60 60

Go to Support Centre
Feedback Hide Feedback Tab

It appears you are using an old browser, as such, some parts of the Freeola and Getdotted site will not work as intended. Using the latest version of your browser, or another browser such as Google Chrome, Mozilla Firefox, or Opera will provide a better, safer browsing experience for you.