Webmail login
Freeola Internet Get Dotted Domains Chat & Gaming
Freeola Gaming
Free PS3 Games
Freeola Games HomeChat ForumsCheatsWalkthroughsTips & TrophiesReviewsWin Free GamesMyFreeolainvader-bob
 
Browse Chat Forums:
 Chat Forums Home View Latest Post Chat Rules Chat Safety & Tips Top Posters
  Games Homepage  Win Free Games  Latest Winners  Hall of Fame  See Who's Online  Update Your Profile
  Free Web Site  Free Domain Hosting  Emergency Internet  Broadband Offers  Broadband Speed Test
 

Help & Support 7 Days a Week

HTML & PHP Chat & Help

Visit our Support Pages E-mail a Support Request Contact Us

Build Your Own Web Site In Minutes!

nothing
You Are Here Chat Home (12)  Web Development   Freeola Services & Support  Webmail login
Just lurking around? Why not join in? You could win free games just by chatting. Choose your Nickname in MyFreeola or Sign Up Here.
 
 
 General Chat     Web and Technical Chat     Games Chat     Game Reviews   
 
Webmail login
"Going nowhere fast"
Regular
on 04/08/2010 at 9:21:47AM
Total Posts: 1252
Original Post:
Morning,

Yep, I'm a numpty and I've broken my webmail again ><

I changed the email password via the controla panel, updated the email program I used on my home computer and that works fine but I need to get into my webmail to delete the junk from the server (now I know how, thank you :)) before downloading the emails I wish to keep a hard copy of.

However, I cannot log in to my webmail via IE.  I cleared IE of all history, cookies etc and even rebooted this computer.  This obviously cleared stuff because I had to log back into the Freeola site.  I've tried three different ways to log into the webmail and each time I get failed authentication.  The little box that pops up with the email address, user name and password appears already filled in and although "sign me in automatically" isn't ticked it does try to sign me in before I press the enter button.

What am I doing wrong this time please? ><
View More Threads Post a Reply  
Displaying 1 - 12 of 12 Replies:
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 15/09/2010 at 10:51:34AM
Total Posts: 1252
It looks wonderful on both machines.  Thank you so much for the help :)
Eccles
"Aargh! Broken..."
Staff Moderator
Send a message
on 15/09/2010 at 10:24:35AM
Total Posts: 1135
How's it looking for you now? There was an issue with your account, which I think I've resolved and I'm now able to login and use the webmail like normal.
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 14/09/2010 at 4:59:47PM
Total Posts: 1252
Apolpgies Bob but I only just noticed your post.  Still have problems but have now spoken to customer services and passed it over to see if can be resolved from your side.

Final measure will be to reset IE defaults on both computers here.

Thanks
Hmmm...
"Are you sure?"
Regular
on 12/08/2010 at 12:12:53PM
Total Posts: 4144
chrisadam7 wrote:
> *suspicious web address removed by admin* seo pecialist [/url]


What's an seo pecialist ?

I can see 'seo pecialist' mentioned 1,130 times on Google in connection with Ocean Groups!

Someone's been very busy...
Over 5000 with 'specialist'

Don't you have to be wary of getting your SEO company a bad name if things start to look spammy?  :¬P
bob
Regular
on 12/08/2010 at 12:03:07PM
Total Posts: 63
It seems that there is an issue logging into webmail for your e-mail address but it doesn't seem to be affecting any other users. As such the most likely cause is an invalid e-mail waiting that is causing the webmail to error.

If you go into MyFreeola, click on 'View/Edit E-mail Addresses' on the left and then click on the e-mail address causing the problem you will see a details screen. Beside the incoming e-mail server there is a button called 'Manage Mailbox' which allows you to see a list of messages waiting.

It seems that a few messages listed there have strange subjects and could be causing the issue. Can you try using that screen to delete any messages that you do not need and then hopefully webmail will work.

If you are still having problems after this please let me know.
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 07/08/2010 at 1:37:40PM
Total Posts: 1252
Done everything suggested and everything I could.  Changed so many settings in the tools options that I couldn't even log into here.  I did get Firefox to give me a blank box but their error message said This account doesn't exist yet, please try later.  Found the auto form complete in IE and unticked it, deleted all history, rebooted and got a box to fill in Woohoo!!!!!!!!!!  IE now gives me a message "previous session terminated to to time out" and Im typing as fast as I can.

Thanks for all the suggestions.  It's obviously me doing something odd and I just sent myself a junk piece of email so
I've given up for now ><
Digitrader
Regular
on 04/08/2010 at 11:11:40AM
Total Posts: 1017
I am using IE 8 with no problems today and have tried it with Firefox and again its OK for me today

Digi
Numnut
"Look! There's a cow"
Staff
on 04/08/2010 at 11:10:49AM
Total Posts: 428
I know you've removed temp internet files etc from IE, but just in case it's hanging on to some of them, you could try this:

Select Tools, then Internet Options, then on the General tab under Browsing history select Settings.

On this page you'll see some radio buttons - you'll need to select the 'every time I visit the webpage option' and click ok.

It may be worth deleting browsing history etc again and giving the webmail another try.

This has helped with other customers who were having a few issues with webmail access, so hopefully it'll work for you!
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 04/08/2010 at 10:33:54AM
Edited: 4/8/10 10:34
Total Posts: 1252
Nope, it's not working now.  Tried the webmail link direct early, without success, just tried the second link you posted, again no success.  I typed in my email address and password at the login page, hit enter, it opened up the new page with the fields autocompleted.

I touched nothing else, I promise!  (I even removed my fingers from the keyboard and mouse ><)  It stills logs me in automatically - well it tries but fails.

Problem with IE?  Hmmm... I could download a different browser to my home computer and try it again later.
Warhunt
"Freedoooooooom"
Staff Moderator
Send a message
on 04/08/2010 at 10:21:35AM
Total Posts: 3346
Is it working now then?

Please make sure you are not clicking enter by the way, as the drop down menu and "go" option from the MyF account does not require you to. It logs you in automatically.

We have had some issues with IE8 refusing to log in regardless of details entered. This is often fixed by completely resetting IE to default settings (although a bit extreme), or going to the login manually (http://freeola.com/webmail or http://mail.freeola.net)
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 04/08/2010 at 9:46:42AM
Total Posts: 1252
Morning - someones on the ball today! :)

It isn't a problem from this morning, it's been going on a while.  I just got around to asking is all.

Sleepy
Digitrader
Regular
on 04/08/2010 at 9:41:55AM
Total Posts: 1017
it dosent sound like your doing any thing wrong, as you say when you click on the link to your wewb mail from within your control panel, it (on my pc anyway) opens the webmail page in a new window, the email address sr number and password are all pre filled and then it logs in and thats that, have you checked with Freeola that there are no issues today?

Digi
Ineedsleep
"Going nowhere fast"
Regular
on 04/08/2010 at 9:21:47AM
Total Posts: 1252
Morning,

Yep, I'm a numpty and I've broken my webmail again ><

I changed the email password via the controla panel, updated the email program I used on my home computer and that works fine but I need to get into my webmail to delete the junk from the server (now I know how, thank you :)) before downloading the emails I wish to keep a hard copy of.

However, I cannot log in to my webmail via IE.  I cleared IE of all history, cookies etc and even rebooted this computer.  This obviously cleared stuff because I had to log back into the Freeola site.  I've tried three different ways to log into the webmail and each time I get failed authentication.  The little box that pops up with the email address, user name and password appears already filled in and although "sign me in automatically" isn't ticked it does try to sign me in before I press the enter button.

What am I doing wrong this time please? ><
 
Your Details MyFreeola Internet Settings Control Panel Your Details
Login or create a free account.
Forgotten your password?
Free Account Sign-Up
 
Your Details
Search
 
 
 
Fantastic FREE Unlimited Services for every freeola internet customer in the UK!